Vi er specialister i Duka Ventilation montering inkl. diamantboring i København og i Nordsjælland!

Duka One Kælder Montering

Både som el-installatør og husejere med kælder, kender vi godt problemerne der kan være i en kælder. Vi monterede en Duka One i værkstedet hos Norh og allarede efter få dage kunne man mærke en kæmpe forskel på luften i kælder efter at en Duka One til Kælder er blevet monteret af os.

Hvorfor er der brug for Duka Ventilation kælder?

Den mest almindelige årsag til fugt en kælder, skyldes oftest to ting: Mangel på luft og ventilation samt mangel på varme. En kælder er ofte våd og kold. Varm luft kan indeholde meget mere fugt – uden at man “opdager” det, i modsætning til den kolde luft, hvor fugten hurtigt vil være synlig og sætte sig på overfladerne i rummet. Derfor er en smule varme og/eller effektiv udsugning i form af en elektrisk Duka One Kælder ventilator en rigtig god investering.

Duka One kælder modeller vi anbefaler

Du kan faktisk bruge de fleste Duka modeller til din kælder, alle DUKA’s enheder kan lidt forskelligt og vi vil helt klart anbefale DUKA One S6 og Duka One Pro 50 +.

Kontakt os for mere informationer om de forskellige Duka og montering af dem.
Kælderrum:

På DUKAS officielle hjemmeside står det:
“-Til kælderrum kan DUKA One S6 Plus, S6 Plus Wi-Fi, Pro 50+ og D6 anvendes. I kælderrum, hvor der er en teleskopventil eller 150×150 mm friskluftventil, kan denne opgraderes med en Ø100 enhed som DUKA One S4 Plus, DUKA One S4 Plus Wi-Fi, DUKA One C4 eller DUKA One Mini.”

Duka One kælder til større etageejendomme og foreninger

Ældre bygninger hvor der er en boligforening der styrer har typiske massive kolde ydervægge i kældere, som gør indervæggen kold. Udover dette mangler kældrene opvarmning. Dette kan medføre mug og skimmelsvamp i ejendommens fundament, da de kolde indervægge møder varmen og fugten indefra boligen, som dermed danner grundlag for dannelsen af mug og skimmelsvamp. ‘

Intelligent ventilation i flere kælder værelser

Duka One kælder og DUKA ventilation har et intelligent system, som gør den praktisk anvendelig i flere kælderværelser uden at skabe overtryk i andre lokaler. Ventilatorerne kører modsat hinanden skiftevis i indblæsnings- og udsugnings funktion. Derved undgås overtryk, så fugten ikke skubbes ud i de andre lokaler. Duka One til kælder kan fås med og uden WIFI.

Med en Duka One i kælder ventilation fra os så undgår du ventilationsrør i kælderen og de passer både til store og små bygninger. Ventilationen monteres direkte i væggen, så du slipper for, at der skal trækkes rør. Dermed udføres arbejdet præcist og hurtigt med mindst gene for beboeren. Vi sørger for hele monteringen inkl. diamantboring af Ø170 mm. huller i de mest hårdførte materialer. 

El-Installatør Duka One Montering
El-Installatør Duka One Montering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Duka One Montering 

Montering og viden