Vi er specialister i Duka Ventilation montering inkl. diamantboring i København og i Nordsjælland!

Duka One S6 Montering fra 7995kr

Duka One S6 er en Duka Ventilation model uden wifi. Den har et flot minimalistisk design, der giver et roligt udtryk.

Selvom at den ikke ligefrem bemærkes hvor den er, sker der masser af spænende ting indeni. God styring af motoren giver f.eks. et strømforbrug på kun 1,7 – 4,0 W (mod 3,61-5,2W for Duka One Pro 50).

Det er også blevet udviklet på lang holdbarhed, så holdbarheden er  nu forbedret på Duka One S6, og Duka opgraderer derfor deres produkt garanti fra 3 til 5 år.

Til Duka One S6 medfølger en hvid udeskærm. Der kan oveni tilkøbes udeskærme i grå, sort eller teglrød, så den passer til dit hjem farver. Vores Elinstallatør hjælper dig med at finde frem tid den bedst farve ved Duka One S6 Montering. 

Mere om Duka One S6

Duka One S6 består af en murgennemføring med keramisk veksler, fjernbetjening udvendig buet stormskærm, indvendig lavenergi tovejs-ventilator. Denne model vil væsentligt forbedre dit indeklima, indenfor kort tid. Vores el-installatør hør kun godt om Duka One S6 fra de kunder som har fået den monteret i København og i Nordsjælland af os, derfor anbefaler vi Duka One S6 til både kældere og andre enkelte værelser. 

Modellen Duka One S6’s ventilator kører skiftevis i indblæsnings- og udsugnings funktion. Dette gør så at varmen fra boligen overføres under udsugnings funktionen til de meget smarte keramiske veksler. Når ventilatorer vender og begynder at blæse luft ind i boligen, genbruges varmen ved at udeluften forvarmes mens den passerer veksleren, det er så en Duka One S6 arbejder. Løsningerne kan styres efter mange forskellige behov, enkeltvis eller i serie.

Fordele (Dukaventilation.dk):

–  Du får et fantastisk indeklima
– Du undgå kondens og fugt
– Duka One S6 reducerer Radon og CO2
– Du får effektiv og energibevidst udluftning
– Du får en energibesparelse
– Slip for at åbne/lukke vinduer
– ​Dæmper lyden udefra med 43db(A)
– ​Årlig elforbrug ca. 60-80 kr.

El-Installatør Duka One Montering
El-Installatør Duka One Montering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Duka One Montering 

Montering og viden